volwassenen

Verdiep je museumbezoek met rondleidingen, workshops, lezingen en cursussen.

Rondleidingen en Audiotours

Het Stedelijk Museum biedt verschillende rondleidingen voor individuen en voor groepen. Daarnaast zijn er verschillende thematische en algemene audiotours beschikbaar zoals collectie highlights en Seth Price - Social Synthetic. 
Bekijk het aanbod rondleidingen en audiotours.

zelfstandig groepsbezoek

Met een groep het museum bezoeken zonder rondleiding of programma kan ook, mits minimaal twee weken van tevoren aangemeld. Alleen groepen bestaande uit meer dan 15 personen dienen het bezoek vooraf aan te melden.

Boek een zelfstandig bezoek

Groepen bestaande uit 15 personen of minder hoeven het bezoek niet aan te melden en kunnen direct online entreetickets aanschaffen.

Onvergetelijk Stedelijk: Programma rondom Alzheimer

Interactieve rondleiding op zaal voor mensen met Alzheimer en hun mantelzorgers. Kijken naar kunst biedt mensen die te maken hebben met Alzheimer de mogelijkheid om zich te uiten en een dialoog aan te gaan met hun omgeving. Tijdens het programma ligt de focus op het positieve, creatieve en inspirerende; niet op de ziekte.
Meer over het Alzheimer-programma

Public Program

Het Public Program is een levendig platform voor discussie en debat, en biedt verdieping bij moderne en hedendaagse kunst. Met lezingen, symposia, performances, filmvertoningen, interactieve manifestaties, leesgroepen, muziek- en dansoptredens, masterclasses en Gallery Talks.